Зручна білизна власного виробництва 🇺🇦



Модні бюстгальтери без кісточок: що таке бралет та як його носити?

Опубліковано Olena Bondar

Мрієте про ту мить, коли повернетеся ввечері додому і нарешті зможете позбутися бюстгальтера, який здавлював і викликав дискомфорт цілісінький день? Чудово, що зараз є альтернатива — зручний та водночас звабливий і ніжний ліф-бралет. У ньому гарно й комфортно як вдома і в спортзалі, так і на роботі, запальній вечірці чи романтичному побаченні. 

Дізнайтеся, що таке бюстгальтер-бралет і з чим носити такий вид жіночої білизни. 

Що таке бралет — блог Bralette.com.uaЯк носити бралет — блог Bralette.com.ua

Бралет-бюстгальтер: що це таке і чим він відрізняється від традиційного бюстгальтера з кісточками

Бралетт, браллет, бралетте, bralette — що це? Якщо казати просто, це тонкий ліфчик без кісточок та push-up. “Bra” — бюстгальтер, “lette” — менше бюстгальтера. Тобто ліф, що менший за бюстгальтер. Ліф-бралет створений легким, зручним та жіночним для дівчат, які цінують комфорт і стиль. 

Чим відрізняється бралет від бюстгальтера? 

Типовий ліфчик має дві окремі чашечки (часто — з поролоном), кісточки, тонкі бретелі й застібки. Усе це сприяє підтримці та формуванню візуальної пружності грудей. Але водночас бюстгальтер перевантажений деталями, натирає, шкіра під ним пітніє.  

Що таке бралет-бюстгальтер, якщо порівнювати його з класичним ліфчиком? Бралетт не дає таку підтримку і не має такої щільної структури, як бюстгальтер. Його головна перевага — відчуття легкості, яку він дарує кожній своїй власниці. Жодних кісточок, застібок чи поролону. Такі прозорі мереживні ліфчики в основному вдягаються через голову і підкреслюють природну красу грудей. А ще вони дуже модні!

Особливості форм та дизайну бралетів

Браллет може бути виготовлений з шовку, трикотажу, але найчастіше — з мережива. Ось кілька яскравих особливостей такої спідньої білизни:

  • Ліф без кісточок. Бралет не має металевих дужок у чашечках, що виключає передавлювання шкіри. Такий мереживний ліфчик без кісточок особливо добре підходить вагітним, мамам, які годують грудьми, та власницям чутливої шкіри. 
  • Менше деталей, більше легкості. У порівнянні з традиційним бюстгальтером bralette менш структурований. Це кілька деталей з мережива, поєднаних між собою. Подібний дизайн робить моделі майже невагомими.
  • Шкіра дихає. Відсутність пуш-апу і трикутні чашечки замість класичних круглих, що охоплюють навіть бокову частину грудей, — дві важливі особливості бралету, які дозволяють шкірі дихати. Вузькі трикутні чашечки підійдуть для маленьких грудей, для великого розміру краще вибрати закритішу модель або бралет-топ. 
  • Цікавий дизайн спинки. Спинка у бралетів — це майже завжди нестандартний модний дизайн. Наприклад, вузький трикутник між лопатками. Але є й моделі, де спинка виконана так само, як і у звичайних ліфчиків. 

Ліфчики-бралети — просто жіночі бюстгальтери внизу з мереживом. Це окремий вид спідньої білизни для жінок, які хочуть виглядати стильно, привабливо й завжди відчувати комфорт. 

Що таке бюстгальтер бралет — блог Bralette.com.ua

Види бралетів

Як і ліфчик, бралет має безліч варіацій. Ось деякі з них:

  • З чашечками-трикутниками. Мабуть, найпопулярніша модель. Створюється з найтоншої та найніжнішої тканини: мережива, сітки. Приклад — модель Red в каталозі інтернет-магазину Bralette. 
  • Мереживний. Дизайн може бути будь-який, головне — тканина. Білизна з тонкого мережива приємна до тіла, надзвичайно спокуслива й водночас ніжна. Ідеально підходить не лише для побачень, а й для повсякденного життя.
  • Топ-бра. Це спідня білизна у вигляді короткого топу, який прикриває груди. Чудова альтернатива традиційному ліфчику, якщо ви шукаєте щось ніжніше й приємніше до тіла. Топ непрозорий, нерідко з підкладкою, тому його можна носити навіть як повноцінний елемент одягу, не ховаючи під блузками та светрами. 
  • Спортивний. Вам зовсім не потрібно займатися спортом, щоб купити бюстгальтер без кісточок і застібок зі спортивним дизайном. Він зручний, не натирає шкіру, навіть коли ви пітнієте. А ще вам може просто подобатися те, як ви в ньому виглядаєте — наче справжня спортсменка!
  • З ефектом пуш-апу. Такі бралети не можуть похвалитися потрійним push-up, але також чудово підтримують і підкреслюють груди маленького розміру. Водночас виглядає це природніше, а ви почуваєтеся комфортніше. 

Отже, ви вже дізналися про бралет, що це таке і навіщо. Тепер переходимо до не менш важливої теми: з чим носити бралет. 

Бралет: з чим і як носити

Головне, що ви маєте пам’ятати, — це не звичайна спідня білизна. Тому є величезна кількість варіантів, як її носити. Наприклад:

  • Як ліфчик, ховаючи під одягом
  • Як топ, не закриваючи футболками чи светрами
  • Зверху на одяг — дуже стильно й сміливо

Як носити бралет, вирішувати вам. Але якщо ви вибрали другий і третій варіанти, ось кілька порад, з чим носити бюстгальтер-бралет:

  • Якщо хочете, що було романтично та водночас елегантно. Поєднуйте модель з чорного мережива з білою напівпрозорою сорочкою або блузкою. Підійдуть й інші кольори білизни, окрім чорного: вишневий, темно-синій, червоний. 
  • Образ у стилі “кежуал”. Надягайте топ разом джинсовими шортами чи комбінезоном і доповнюйте курткою або цупкою сорочкою в клітинку. Верх може бути повністю розстібнений або застібнений на кілька ґудзиків (так, щоб виглядав бралет-топ). 
  • По-домашньому. Поєднуйте бралет з просторими футболками і майками, які мають вирізи по боках чи на спині. Не переживайте, що білизну видно, — так задумано! Ідеально, коли колір футболки та ліфчика-бралета контрастує. 
  • Бралет на літо. Як носити цей тип білизни у спекотну погоду? Скомбінуйте образ з топа й довгої спідниці, зшитої з легкої яскравої тканини, або доповніть широкими штанами (наприклад, кюлотами) з завищеною талією. 
  • На пляж. Майже невагомий та суперзручний топ-бралет так і проситься, щоб його надягли на пляж. Для пляжного стилю вибирайте модель білого чи нюдового кольору, а до неї шорти з високою посадкою (наприклад, джинсові).  
  • На вечірку. Модний та креативний образ — на білу футболку вдягти бралет насиченого відтінку. Дуже сміливо, і ви запам'ятаєтеся надовго. 
  • У стилі “бохо”. Поєднуйте з одягом і аксесуарами у відповідному стилі: сандалями-гладіаторами або важкими черевиками, замшевою сумкою, прикрасами в етнічному стилі. 
  • Узимку. Ніжність мереживного ліфа та грубість об’ємного светра — дві протилежності, які поєднуються. Ідеально, якщо светр оголює плече, на якому видно тонку бретельку. 

Існує ще безліч варіантів, під що носити бралет. Він виглядає гармонічно із сорочкою вільного крою та майже з будь-яким низом (штанами, шортами, спідницями) з високою талією. У багатьох моделей чудові деталі на спині, не соромтеся їх показувати. Наприклад, одягніть бралетте під прозору блузку. Або зробіть його головним атрибутом образу, не прикриваючи ні светрами, ні жакетами. 

Різниця між бралетом і звичайним ліфчиком у тому, що останній завжди треба ховати. Топ-бралет, навпаки, можна і треба виставляти напоказ. Навіть, якщо ви у вечірній сукні з оголеною спиною. Зачешіть високий хвостик або зав’яжіть пучок, надягніть підбори. Гарно оформлена спинка бралету додасть родзинки вашому образу. Для вечірок вибирайте мереживні моделі — вони виглядяють розкішно та витончено. 

Як ще носити бюстгальтер-бралет? Варіантів безліч, і вони обмежуються лише вашою фантазією. Навіть діловий стиль — не виключення. Виберіть топ й надягніть його під піджак та штани. Підійде bralette й для домашніх посиденьок та сну, адже він надзвичайно зручний і не спричиняє дискомфорт, скільки годин поспіль ви його не носили б. 

Для бралетів немає жодних правил. Носіть його так, як хочете, поєднуйте з різним одягом та стилями. Це лише ваше рішення!

Бралет — комфортна та спокуслива білизна для жінок

Бралет — це що? Це безліч переваг, які не завжди отримаєш від бюстгальтера. Браллет — це новий рівень комфорту, а також модна білизна, яку можна поєднувати з найрізноманітнішими видами одягу. 


Ось які переваги й особливості bralette варто запам’ятати:

  • Модні тонкі тканини: мереживо, шовк, сітка, бавовна.
  • Величезний вибір кольорів та відтінків: чорний, червоний, білий, нюдовий, вишневий, синій, ніжно-рожевий, а також поєднання різних відтінків.
  • Надзвичайний рівень комфорту. Завдяки відсутності кісточок та поролону.
  • Для всіх розмірів. Хибна думка, що топ-бралет можуть носити лише жінки з маленькими грудьми. Моделі XL не менш популярні серед замовниць інтернет-магазину bralette.com.ua.
  • Можна вдягати у будь-яку пору року. І влітку, і взимку бралети незамінні. У спекотну погоду їх можна носити як топ, а в холодну — під улюблений теплий светр. 
  • Білизна, яку не ховають, а показують. Новий тренд — надягати ліфчик-бралет з джинсами, діловим костюмом, на блузку чи футболку. Експериментуйте!
  • Поєднання з різними стилями. Бохо, пляжний, вечірній. У вас просто не виникає питання, з чим носити топ-бралет, бо він універсальний і пасує до всього. Треба лише знайти свою модель, а краще придбати кілька для різних образів. 

Бралетте має безліч переваг у порівнянні з традиційним бюстгальтером. Це справжня знахідка для модниць, які не згодні йти на компроміс у комфорті та здоров’ї. Найголовніше, не боятися експериментувати та комбінувати різні моделі з різним одягом. 

Обирайте свій ідеальний бралет з каталогу інтернет-магазину bralette.com.ua.