Зручна білизна власного виробництва 🇺🇦



Яка білизна подобається чоловікам?

Опубліковано Olena Bondar

86% чоловіків стверджують, що їм важливо, як виглядає нижня білизна їхньої обраниці. Адже це впливає на те, наскільки привабливою вони бачать жінку. Такими є результати дослідження, проведеного інтернет-виданням Glamour.com. 

Ми ж вважаємо: ваша спідня білизна — ваші правила. Віддаєте ви перевагу стрінгам чи “бабусиним” трусам, бюстгальтеру з пушапом чи мереживному бралету, вирішувати, що надягти сьогодні, тільки вам. Адже в цьому питанні має значення думка лише однієї людини — ваша. 

Проте, якщо з певних причин ви раптом замислилися, яка білизна подобається чоловікам, ця стаття допоможе. Ми зібрали разом дослідження й думки різних експертів та готові поділитися результатами. Одразу попередимо, що для чоловіків важливо все — від типу моделі до кольору та матеріалу. 

Про колір білизни

Учені вирішили дослідити активність хвиль головного мозку людей і дізнатися, які кольори спідньої білизни більше подобаються чоловікам і жінкам. Результати були опубліковані в Australasian Marketing Journal. Дослідження показали, що в жінок викликає найсильніше захоплення червоний колір, а в чоловіків — білий. 

І дійсно: багато хто з партнерів-чоловіків надає перевагу білим ліфам і трусикам на своїй коханій. Білий традиційно асоціюється з невинністю, тендітністю, а також розкішшю й витонченістю. Найвигідніше білий виглядає на смаглявій шкірі, проте дівчатам з блідою шкірою також не варто відмовлятися від білизни такого кольору. 

Якщо ви вирішили перевірити гіпотезу вчених, зверніть увагу на білі бралети з невагомого мережива. 

Яка ще нижня білизна подобається чоловікам, згідно з вищевказаним дослідженням? Після білосніжного, чоловіки найбільше зреагували на чорний, потім — на синій, сірий і, нарешті, на червоний колір. 

Отже, червоний, який завжди асоціювався в суспільстві з пристрастю, сильними почуттями й порушенням встановлених правил, виявився в улюбленцях у жінок, але ніяк не в чоловіків. Не згодні з результатами або не хочете відмовлятися від улюбленого червоного? Тоді не звертайте увагу на дослідження й дозвольте собі комплект з еротичних трусиків і ліфчика полум’яного або насиченого вишневого відтінку. 

А от любов хлопців до чорного підтверджує ще одне дослідження, проведене брендом нижньої білизни серед своїх клієнтів. Понад 50% опитаних вказали чорний як улюблений колір бюстгальтерів і трусиків. Чоловіки акцентували увагу на його елегантності, загадковості, асоціації з Бріджит Бардо й стилістиці БДСМ. Чорний додає жінці пристрасть, таємничість, а також владність, що подобається деяким хлопцям. Особливо ефектно виглядають моделі з мережива, коли крізь тонкі візерунки проглядає оголене дівоче тіло. 

Чорне й мереживне шукайте в розділі "Чорні бралети".  

Дослідження дослідженнями, але не варто обмежувати себе у виборі, керуючись лише опитуваннями або загальноприйнятими стандартами про те, яка білизна подобається хлопцям. Ви та ваш партнер можете віддавати перевагу будь-якому з відтінків, що існують на сьогодні. Наприклад, є хлопці, які полюбляють тілесний, а є ті, що в захваті від нестандартних відтінків. Багато хто з чоловіків нестями від синього в усіх його проявах. Це підтверджує й дослідження, про яке ми згадувати вище. Тож у виборі кольору не варто бути занадто категоричними. Можливо, краще спробувати моделі кількох різних відтінків і порівняти результат?

Про матеріали білизни

Трусики й ліф з натуральних матеріалів (зокрема, бавовни) приємно носити. Бавовна комфортна до тіла, не спричиняє подразнення, шкіра в такій білизні не пітніє, вільно дихає. Проте якщо дати чоловікові вибирати між бавовною та мереживом, ймовірніше він вибере другий варіант. 

Мереживо виглядає на тілі сексуальніше, також більшість виробників для розробки найкращих своїх комплектів використовують саме мереживо. На нього приємно дивитися, його приємно торкатися. Згодні з цим? Тоді наші мереживні бралети в найрізноманітніших відтінках уже чекають на вас у каталозі. Але водночас зазначимо: не відмовляйтеся зовсім від бавовняних комплектів. Це ваш комфорт, а ще ваш партнер може виявитися винятковим поціновувачем такої тканини (а раптом?). 

Серед інших спокусливих матеріалів згадаймо шовк, атлас, шифон і сатин. Їхні переваги: гладкість, напівпрозорість, невагомість, розкіш. Усе це сприяє пробудженню бажання й наростанню інтриги. Також зверніть увагу на комплекти, скроєні у вигляді павутинки, коли жіноче тіло обплітає безліч ремінців і стрічок. Вони майже нічого не ховають, а навпаки демонструють. Поєднуйте зі взуттям на тонкій шпильці, панчохами й іншими аксесуарами. 

Про дизайн

Кілька років тому за допомогою панелі YouGov було проведене опитування, яка жіноча білизна подобається чоловікам... і які трусики насправді носять жінки. В опитуванні взяли участь понад п’ять мільйонів людей з усього світу. Більшість, а це 27% хлопців, віддали свої голоси за трусики-бікіні. Трохи менше (25%) — за стрінги. Ще 15% проголосували за боксери (класичні жіночі трусики). Що найцікавіше, 72% дівчат зазначили, що найчастіше носять класичні моделі трусиків, а от стрінги взагалі не отримали від жінок жодного голосу. 

Отже, думки партнерів щодо спідньої білизни можуть категорично різнитися. І чи варто поступатися чоловіку в цьому питанні, вирішувати лише вам. 

Інше дослідження провело видання Women's Health, опитавши понад 1000 хлопців. 40% респондентів відповіли, що їм подобаються трусики-шортики, адже дівчатам комфортно в них, а комфорт = сексуальність. 34% віддали перевагу вже вищезгаданим стрінгам за “відкритість” такої моделі, а 12% проголосували за бікіні. Проте було 3% й тих, хто віддав свій голос за “бабусині труси”. На запитання “чому?”, вони відповіли, що така модель комфортна для їхньої партнерки, то чому б ні? 

Якими категоричними не були б жінки й чоловіки щодо форми трусиків, вони майже одноголосні в іншому: ніхто не хоче бачити свою другу половину у вицвілій розтягнутій білизні, яка погано сидить на фігурі. Про це заявили 59% дівчат і 52% чоловіків. Тож якщо ваш ліфчик бачив кращі часи, настав найкращий момент замовити сети бралетів. Це комплекти з двох чи трьох бралетів або топів. Купувати одразу кілька одиниць вигідно — ви завжди матимете запасний ліф, якщо один вийде з ладу. 

І не забувайте про доповнення. Халатики й пенюари, панчохи та підв’язки — це та багато іншого може додати образу спокусливості. Але не забувайте і про гармонійність.

Міфи та поради, яких варто уникати

Іноді деякі речі видають за дійсність. Насправді ж це лише міфи, які міцно вкоренилися в нашій свідомості, але не мають нічого спільного з реальністю. На які поради не варто звертати увагу:

  • Що менше на жінці одягу, то вона привабливіша. Це твердження вже давно застаріло. Сьогодні на піку популярності доволі закриті моделі. Наприклад, шортики з завищеною талією. Вони ефектно підкреслюють сідниці й талію дівчини. Водночас корсети вже не збуджують хлопців, адже такий одяг неприродний. 
  • Прозора білизна — це завжди виграшний варіант. Насправді, багато залежить від смаку хлопця, а також від того, наскільки комфортно й сміливо ви почуваєтеся в такому комплекті. Якщо хоча б одному з вас прозорі моделі не до душі, відмовтеся від такої покупки. Проте якщо ви обидва в захваті, уперед!
  • Багато мережива не буває. Хлопцям дійсно подобаються мереживні трусики та ліфи на своїх партнерках. Що приховувати — ми також в захваті від мереживних комплектів. Але коли все гармонійно. Погодьтеся, безліч рюшів, в яких дівчина буквально утопає, виглядає вже не так спокусливо, правда ж?

На завершення теми про білизну, яка подобається чоловікам, зазначимо: не так важливо, які трусики й бюстгальтер ви виберете для побачення. Важливіше, наскільки привабливо, зручно й сміливо ви почуватиметеся в такому комплекті. 

Отже, яку жіночу білизну люблять чоловіки?

Який висновок можна зробити після інформації про всі дослідження й опитування? Якщо і є певні точки збігу у смаках хлопців з усього світу, то вони незначні. Єдине, що ми можемо стверджувати хоч з якоюсь гарантією — багатьом чоловікам подобається чорне мереживо та трусики-стрінги на їхніх обраницях. Також хлопцеві може бути до душі білизна білого кольору. І він ніколи не зрозуміє, якщо дівчина вдягне на побачення старий, розтягнутий ліфчик. 

Усе інше — дуже індивідуально і залежить від конкретного партнера. Навіть більше: як показують дослідження, у багатьох чоловіків немає особливих переваг, і вони вважають за краще, щоб жінка відчувала себе комфортно у всьому, що вона вибере. Тому продовжуйте балувати себе і носити все, що хочете. Тому що все залежить від того, як ви почуваєтеся у вибраній спідній білизні. Та й сам по собі підбір і замовлення трусиків та бюстиків — заняття, що доставляє особливе задоволення багатьом дівчатам.

Що стосується інших висновків, ми повинні погодитися ще з одним — варто бути відкритими для експериментів! І не лише, коли вгадуєте, що саме подобається вашому новому обранцю. Прислухайтеся до своїх бажань. Є ще стільки моделей, яких ви не спробували і які здатні стати вашими фаворитами. Білизну можна підбирати за настроєм, погодою, подією… Не зупиняйтеся лише на мереживі або лише на чорному кольорі. Додавайте в гардероб нові моделі, які допомагають вам почуватися комфортно й спокусливо. Щодня!